Autobedrijf Kerkrade – Hét autobedrijf in het zuiden

Tijdens jouw zoektocht naar een goed autobedrijf in het zuiden van Nederland, ben je bij Autobedrijf Kerkrade ben je aan het juiste adres voor de beste zorg voor jouw auto. Naast hun professionele team van monteurs en verkoopmedewerkers, kun je bij Autobedrijf Kerkrade ook terecht voor jouw e-bike. De uitgebreide kennis binnen het autobedrijf omvat alle aspecten die je tegenwoordig mag verwachten van een autobedrijf. Naast reparatie biedt Autobedrijf Kerkrade ook een breed assortiment aan occasions.

Historie

Autobedrijf Kerkrade is in 1969 als familiebedrijf gestart en is daarmee een begrip in de regio. Sinds 1972 prijkt het logo van Peugeot op de gevel en sinds 2006 heeft Autobedrijf Kerkrade zich gespecialiseerd in het onderhouden volgens fabrieksvoorwaarden en in de bemiddeling van de aankoop van nieuwe en gebruikte Hyundaimodellen. 2015 was het jaar waarin Autobedrijf Kerkrade E-bike4all introduceerde. Daarnaast werd in 2015 hun mobiliteitsconcept uitgebreid met E-bikes, want de autobranche is in beweging.

CARPROF

Sinds 2016 is Autobedrijf Kerkrade onderdeel van CARPROF. CARPROF is een betaalbare onderhoudsformule voor alle automerken en modellen. Met 24 maanden internationale garantie, onderhoud volgens het boekje, en heldere afspraken weet je zeker dat je bij een CARPROF-garage aan het juiste adres bent.

Het team

Het team bestaat uit tien professionele en gemotiveerde medewerkers die allen hun eigen specialisme hebben, waarbij het niet uit maakt voor welk automerk of e-bike je komt. Autobedrijf Kerkrade ontzorgt je met service, aandacht en kennis van het product. De medewerkers worden regelmatig bijgeschoold, zodat zij te aller tijden op de hoogte zijn van de vernieuwde technieken als het gaat om elektro, waterstof en/of hybride voertuigen.

Bereikbaarheid

Autobedrijf Kerkrade is gelegen aan de Eygelshovergracht 64 in Kerkrade, vlak naast de N299. Hiermee zijn zij erg goed bereikbaar vanuit diverse uitvalswegen.

Autobedrijf Kerkrade is zes dagen per week geopend (op zondag zijn zij gesloten). De werkplaats en het magazijn zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:15 uur en 16:45 uur. Op zaterdag is het magazijn op afspraak geopend.

Voor de verkoop van fietsen en auto’s kun je op maandag tot en met vrijdag op afspraak terecht tussen 09:00 uur en 17:30 uur. Op zaterdag tussen 10:30 uur en 12:30 uur.