Teambuilding: uitjes waar je elkaar echt moet helpen

Soms is het even lekker om te ontsnappen uit de waan de dag. Ook In Oost-Nederland heb je voldoende uitjes om te ontsnappen uit de sleur. Welke dat zijn? In dit artikel staat in het kort 3 leuke uitjes op afgelegen gebied, zodat jij een topdag krijgt.

Escape room Enschede

Uiteraard is een escape room een ideale manier om even wat anders te doen. Het mooie is dat je in Nederland nooit bent uitgespeeld. De escape room in Enschede heeft bijvoorbeeld de Armoury, waarbij je een bomkoffer moet proberen onschadelijk te maken. Hierbij moet je met een lasergun proberen te ontsnappen. Een escape room in Enschede levert je zeker leuke herinneringen op!

Vind de moordenaar

In het spel ‘GPS Mysteries’ krijg je de taak om met een GPS de moordenaar te vinden. Door langs steegjes en gevels te gaan kom je er langzaam achter wie 100 jaar geleden de moord heeft gepleegd. De bedoeling is dat je op ongeveer 25 locaties de foto’s gaat zoeken. Heb je een foto gevonden? Dan word je beloond met aanwijzingen. Je hebt verschillende varianten op dit spel, zoals ‘de erfenis’.

Struin door de binnenstad van Amsterdam

Misschien vind je het leuk om met je GPS door de smalle binnenstad van Amsterdam te struinen. Je moet je echt zien te redden met alleen je gps-apparaat. Onderweg kom je verschillende obstakels tegen, zoals het verkeer. Het is zeker niet makkelijk! De GPS geeft alles in grote lijnen weer, waardoor jij met je team flink moet puzzelen om op de juiste bestemming te komen.

Een GPS-tour is ideaal voor een teamuitje met bijvoorbeeld je voetbalclub of werk. Zo vergroot je het vertrouwen in elkaar, werk je beter samen en bevordert het de communicatie onderling. Zo heeft een GPS-spelletje meer voordelen dan je denkt!