Voordelen van sim only

Waar veel mensen kiezen voor een abonnement waarbij een telefoon inbegrepen is, is ook sim only al enkele jaren aan het stijgen in populariteit.  Veel mensen zien de voordelen van sim only. In dit artikel zetten we deze voordelen op rij. Zo zijn je vaste lasten per maand lager vergeleken met een abonnement met toestel, kan je vaak maandelijks opzeggen en kan je gemakkelijk je bundel aanpassen.

Vaste lasten zijn lager met sim only
Een groot voordeel van sim only en de reden dat veel mensen hiervoor kiezen is dat de vaste maandelijkse lasten lager zijn dan als je kiest voor een abonnement met toestel. Dit komt omdat je alleen voor het bundel betaald en niet voor het toestel, dit heb je namelijk niet. Veel mensen vergeten dat een groot deel dat je maandelijks betaald voor een abonnement met toestel ook daadwerkelijk betaald voor je toestel.  Er zijn veel providers die sim only abonnementen aanbieden. Van abonnementen met weinig GB per maand tot zelfs onbeperkt internet. Het ligt er maar net aan wat jij graag wil en hoe veel je gebruik maakt van je smartphone. Er zijn online veel vergelijkers waardoor je de beste sim only kan kiezen die ook het beste bij je behoeften past.

Maandelijks opzegbaar
Een ander voordeel van sim only is dat het vaak maandelijks opzegbaar is en je niet vast zit aan een contract van 2 jaar.  Stel je voor dat je een tijdje op vakantie gaat of zelfs op wereldreis. Dan kan je er gewoon voor kiezen om je sim only abonnement tijdelijk te stoppen.

Bundel aanpassen
Daarnaast is het ook gemakkelijk om je bundel aan te passen. Verwacht jij binnenkort veel gebruik te maken van internet? Schoef je je bundel omhoog en verwacht je het minder nodig te hebben, kies je voor minder GB of belminuten. Sim only is daardoor erg flexibel.